Videoer med medarbejdere

Derfor er Specialområde Autisme en god arbejdsplads for mig

Ellen-Marie, Signe og Jonas, der alle arbejder som pædagoger på vores tilbud i Tørring, fortæller her om, hvorfor Specialområde Autisme er en god arbejdsplads for dem. Spoiler alert: Det handler blandt andet om de mennesker, de samarbejder med, mulighed for specialisering og en høj faglighed. 

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Udvikling, masser af nye udfordringer og godt kollega-samarbejde

Sådan lyder Vibeke Thestrup Faldts beskrivelse af Specialområde Autisme som arbejdsplads. Vibeke er kvalitets- og bostedskoordinator i Specialområde Autisme og er oprindeligt uddannet pædagog.

Hun fortæller her om sit job - om at have haft mange forskellige jobs internt i SAU og om at holde af arbejde med unikke mennesker med særlige behov.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Høj faglighed & samarbejde på tværs

De tre ergoterapeuter fra vores tilbud i Tørring fortæller her om deres arbejde som ergoterapeuter. Om samarbejdet med borgerne, om glæden når det lykkes og om det nødvendige samarbejde med andre faggrupper.  

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Man må gerne være lidt nørdet

Pia Kjeldal fortæller her om jobbet som pædagog og daglig leder af Rindbæk Hus 1 i Hedensted, et botilbud for mennesker med autisme og udviklingshæmning.

Hun svarer blandt andet på spørgsmålet om, hvordan man fx håndterer det, når de borgere, som man samarbejder med ikke har ret meget sprog? Spoiler alert: Det handler om "detektiv-arbejde" - og om glæden ved det, når opgaven lykkes.

Pia blev uddannet i 1991 og har tidligere arbejdet på en døgninstitution for multihandicappede. Siden 1998 har hun arbejdet på SAUs tilbud i Hedensted.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Psykolog i Specialområde Autisme

Hvilke opgaver løser en psykolog hos os? Det fortæller Trine om i denne video, hvor hun også fortæller om, hvorfor jobbet bliver ved med at udfordre hende på den gode måde. Spoiler alert: Det handler om ressourcer og forskellighed hos de mennesker hun samarbejder med.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Læs portrætter

Kontakt

Kommunikationsmedarbejder

Dorte Hangst

Tlf.: +45 2938 8999
Skriv til Dorte