Konferencen Autism Europe 2019

Da 2.000 eksperter i autisme for nyligt mødtes til den 12. Autism Europe konference i Nice, var Specialområde naturligvis også repræsenteret. En række afdelingsledere, konsulenter fra Autismefokus, Specialområde Autismes konsulentenhed og repræsentanter for områdeledelsen deltog for at hente og dele viden og inspiration:

- Det faglige indhold har været yderst inspirerende – specielt et oplæg om unge og selvskade og spiseforstyrrelser. Her blev Dannebrogsgade nævnt som et sted, der går foran i udviklingen af tilbud på dette felt. Fantastisk at høre SAU nævnt så positivt i en international sammenhæng, fortæller områdeleder Vivian Elkjær.

Vi blev udfordret, bekræftet og fik indblik i nyeste forskning

Fra områdechef Lars Aarup Jensen lyder denne vurdering: 

- På vores hjemmeside skriver vi om vores tilgang til autisme, at "I Specialområde Autisme efterstræber vi konstant at udfordre vores forståelse af autisme ud fra den nyeste viden". For mig var det det den vigtigste årsag til at vi deltog i Nice-konferencen. Og jeg synes bestemt missionen lykkedes. Vi blev udfordret og bekræftet, fik justeret nogle nuancer og fik indblik i nyeste forskning. Bestemt en succes.