Det er ikke kun Specialområde Autisme, der interesserer sig for fysiske rammer og autismevenlig arkitektur. Det gør de blandt andet også i USA og Australien. Derfor får specialområdet besøg fra over there den 7.-9. marts og fra down under den 19.-21. marts.

De udenlandske besøgende skal besøge Seniorhuset og HBU i Hinnerup, Kildegade i Horsens, Bækketoften i Hedensted og TBU, Kildebo, Kollegiet, Nordre Fællevej og bokonceptet AT Home i Tørring. 

Derudover skal flere i Specialområde Autisme holde oplæg for gæsterne, ligesom arkitekten bag Seniorhuset, Mette Wienberg, også skal mødes med de besøgende.  

Hvem er de udenlandske gæster?
Amerikanerne er to ledere fra et amerikansk autismetilbud, der sammen med en arkitekt er på besøg hos os for at få inspiration til deres kommende ældrebyggeri for mennesker med autisme.

Australierne er en designer, der har modtaget et større forskningslegat til at rejse rundt i verden og indsamle viden om autismevenligt byggeri, der herefter skal udkomme som en publikation. Hun kommer på besøg sammen med sin forskningsassistent. 

Også besøg fra Japan
Og som en lille krølle på halen: den 7. marts får Specialområde Autisme også besøg af seks japanere, der skal se specialområdets afdelinger i Hinnerup i forbindelse med deres besøg hos Aarhus Kommune.