Specialområde Autismes fleksible, mobile og autismevenlige bokoncept AT Home er som en del af Kulturhovedstad Aarhus 2017 også en del af denne uges Rising Architecture Week - en international arkitekturfestival på Godsbanen i Aarhus midtby.

Specialområdet deltager i festivalen på tre måder:

  • Vi er med på udstilling i Den Rå Hal på Godsbanen, hvor vi fortæller festivaldeltagerne om AT Home
  • Vi afholder en workshop begge festivalens dag - en såkaldt playground - hvor arkitekter og kreative sjæle inviteres til at lege med og være medudviklere af version 2.0 af AT Home bokonceptet
  • Vi er en del af In the City - som er Rising Architecture Weeks "gå-hjem møder", hvor vi holder åbent hus i AT Home boligen på Godsbanen både onsdag og torsdag kl. 15.30-17.30. Kig endelig forbi!

Hvorfor er vi en del af Rising?
Formålet med at Specialområde Autisme er en del af Rising Architecture Week er at indsamle så megen inspiration som muligt, så vi i 2018 kan udvikle det næste fleksible, mobile bokoncept til gavn for voksne med autisme. Et bokoncept som kan tilbyde dem en tryg og hjemlig base, hvorfra de kan lade op til at være en del af det omkringliggende samfund.

Det er Specialområde Autismes håb, at de rette fysiske rammer kan være medvirkende til, at flere mennesker med autisme kan rykke sig fra kanten af samfundet til i højere grad at være en del af det. 

Vil du vide mere?
Læs mere om Rising Architecture Week
Læs om vores Playground aktiviteter
Læs om vores In the City aktiviteter